100 % garancija zadovoljstva

Verjamemo, da so punce srečne samo, če so povsem zadovoljne! Če s svojim nakupom niste zadovoljni, vsa naša prizadevanja izgubijo smisel, zato postanemo nezadovoljni tudi sami. Prav zato vam za vaš nakup nudimo 100 % garancijo zadovoljstva!

Če z nakupom kateregakoli izdelka niste 100-odstotno zadovoljni, nam to takoj sporočite. Izdelek lahko vrnete v roku 15 dni od njegovega prejema, mi pa vam vrnemo kupnino ali uredimo zamenjavo izdelka.

Postopek za vračilo je povsem enostaven. Obljubimo vam, da se bomo vašemu primeru posvetili čim prej. Vse, kar morate storiti, je poslati e-poštno sporočilo na [email protected] in pripisati svojo številko naročila. Vse ostalo lahko prepustite nam.

Obveščamo vas, da lahko upoštevamo le nakupe, ki so bili opravljeni neposredno na strani www.lallure.si.

Košarica (0)
Skupaj
0
Poštnina ( BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40€ )Brezplačno
Skupaj
0
Zaključek naročila
100 % garancija zadovoljstva Poslanstvo blagovne znamke L'allure™ je ščititi interese svojih strank. Če z nakupom na naši spletni strani niste 100-odstotno zadovoljni, nas o tem takoj obvestite, vse ostalo pa prepustite nam. Pri nas dobite 100 % garancijo zadovoljstva: izdelek, s katerim niste zadovoljni, lahko vrnete v roku 15 dni, brez navedbe razloga za vračilo.