Vemo, da se vsaka ženska ob lakiranju nohtov spopada z madeži. Potem pa mora še čakati na sušenje in med tem ne more početi prav ničesar. A na koncu se lak vseeno spacka. Za nameček nohti po lakiranju doma nikoli ne izgledajo tako sijoči in popolni kot po obisku salona. S tem v mislih smo se lotili razvoja inovativnih lak nalepk za nohte, ki so enostavne za uporabo. In veste, kaj je pri tem najboljše? Čisto nič ni treba čakati na sušenje, rezultat pa je vedno znova popolna manikura. Sledite tem enostavnim korakom in si pričarajte popolne nohte:
Korak 1 Pred nanosom naših lak nalepk nohte očistite s papirnato brisačko in alkoholom.
Korak 2 V kompletu 14 lak nalepk (s 7 različnimi velikostmi) poiščite tiste, ki se najbolj skladajo z obliko vaših nohtov.
Korak 3 Lak nalepko previdno nalepite na noht.
Korak 4 Nežno odstrizite odvečno dolžino lak nalepke.
Korak 5 Odpilite odvečni del lak nalepke.
Korak 6 Za najboljši rezultat po nanosu lak nalepk uporabite nadlak (po želji).
Košarica (0)
Skupaj
0
Poštnina ( BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40€ )Brezplačno
Skupaj
0
Zaključek naročila
100 % garancija zadovoljstva Poslanstvo blagovne znamke L'allure™ je ščititi interese svojih strank. Če z nakupom na naši spletni strani niste 100-odstotno zadovoljni, nas o tem takoj obvestite, vse ostalo pa prepustite nam. Pri nas dobite 100 % garancijo zadovoljstva: izdelek, s katerim niste zadovoljni, lahko vrnete v roku 15 dni, brez navedbe razloga za vračilo.