Kdo smo

Zgodba sega v leto 2018, ko se je mlada in nadobudna podjetnica Clemence znašla v samem središču sanjskega mesta ljubezni, Parizu. Mestu mode, glamurja, lepote in elegance. Vsako jutro je vstajala vsaj dve uri pred začetkom dela, da se je uredila po pariških standardih. Poleg oblačil po zadnji modi morajo biti seveda vedno urejeni tudi nohti, kar je jutranjo rutino podaljšalo za najmanj pol ure. Ker pa v jutranjih urah na pariških ulicah vedno diši po kavi in svežih croissantih, je gospodična vsako jutro naredila še nekaj dodatnih postankov, ki se jim je v mestu luči težko upreti. Na sestanek je vsak dan zamudila vsaj pol ure z drobtinami rogljička v šalu, madežem kave na beli bluzi in razmazanim lakom na nohtih. »Joj, spet imam razmazane nohte.« in »Spet se mi lak ni posušil do konca.« sta bila najpogostejša stavka ob vstopu v sejno sobo. Prisotne je vedno znova omehčala z okusnimi pariškimi rogljički in svojo karizmo! A iz vsakodnevnega zamujanja je pravzaprav začela nastajati ideja svetovnih razsežnosti …

Bil je običajen petkov večer, ko je mlada podjetnica v svojem pariškem stanovanju odgovarjala še na zadnja elektronska sporočila, ki so se v tistem tednu nabrala. Okno stanovanja je bilo obsijano z lučmi pravljičnega Eifflovega stolpa, na katerega je imela iz svojega meščanskega stanovanja sijajen razgled. Nenadoma ji je pogled ušel tudi na njene nohte z razmazanim lakom,ki so se ji pred obvezno pijačo z najboljšo prijateljico zaradi hitrega tempa življenja znova razmazali.  V mislih je izrekla točno ta stavek: »Zakaj za vraga ne obstaja način, ki bi v vsakdanjem tempu poenostavil dnevno rutino lakiranja in urejanja nohtov?«

Od takrat naprej so ji misli vsak dan uhajale k različnim idejam v zvezi z nohti, ki so se ji porodile tekom dneva! In tik preden je stopila na naslednji sestanek z upravo, na katerega je seveda znova zamujala, jo je prešinilo: »Kaj če bi obstajale kvalitetne in obstojne nalepke za nohte, ki bi jih bilo možno pritrditi hitro, v nekaj sekundah in brez popravkov, hkrati pa bi bile maksimalno obstojne in raznolikih odtenkov in oblik?« Od takrat nič več ni bilo kot prej, začelo se je aktivno raziskovanje in preučevanje različnih možnosti. Clemence se je povezala s strokovnjaki na področju lepote in tako so nastale prve lak nalepke. Po več mesecih testiranj in izboljšav se je rodila nova blagovna znamka L'allure, kar v slovenščini pomeni »tempo«. Verjetno ni treba posebej razlagati, od kod ime. :) Lak nalepke za nohte L'allure so narejene iz 100-odstotnega laka, nanos pa je tako preprost, da dami urejanje nohtov ne vzame več kot 5 minut dragocenega časa. Poizkusite jih, saj ima vsaka dama pravico izkusiti pariško lepoto.

Clemence je svoje sanje spremenila v resničnost! S ponosom se lahko pohvali, da je olajšala življenje številnim gospodičnam, ki si svojega vsakdana ne predstavljajo več brez blagovne znamke L'allure. Iz lak nalepk so se do danes porodile številne druge ideje za izdelke za lepoto, ki omogočajo hitro urejanje tudi v vsakodnevnem hitrem tempu.

Pot do lepote, »L'allure de Parisienne«.

 

Podatki o podjetju:

NextLevel, spletna prodaja, d.o.o.

Spletna trgovina: L'Allure

Usnjarska cesta 18

SI-1275 Šmartno pri Litiji

Slovenija

Davčna številka: SI 24280151

Zavezanec za DDV: DA

Matična številka: 8476845000

IBAN: SI56 1010 0005 7936 155

E-pošta: [email protected]

 

Kontakt:

Telefonska številka: 01 777 22 50

E-pošta: [email protected]

Košarica (0)
Skupaj
0
Poštnina ( BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40€ )Brezplačno
Skupaj
0
Zaključek naročila
100 % garancija zadovoljstva Poslanstvo blagovne znamke L'allure™ je ščititi interese svojih strank. Če z nakupom na naši spletni strani niste 100-odstotno zadovoljni, nas o tem takoj obvestite, vse ostalo pa prepustite nam. Pri nas dobite 100 % garancijo zadovoljstva: izdelek, s katerim niste zadovoljni, lahko vrnete v roku 15 dni, brez navedbe razloga za vračilo.