Komplet za čiščenje ušes Earsentials™

Poskrbite, da bodo vaša ušesa zdrava in čista. 6-delni komplet za čiščenje ušes Earsentials je izdelan iz nerjavečega jekla in omogoča varno in učinkovito odstranjevanje ušesnega masla. V paketu prejmete tudi prenosno torbico za shranjevanje.

  • 6-delni komplet
  • Za večkratno uporabo
  • Enostavna uporaba
  • Higienična izbira

  22 uporabnikov si ogleduje izdelek
Danes naročiš, v ponedeljek 22. 4. dobiš!

21,99

16,99

NAJBOLJŠA IZBIRA
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,99 €
- +

L'ALLURE 15 dni 100 % garancija zadovoljstva Več o tem

💟 MNENJA KUPCEV

POSKRBITE, DA BODO UŠESA VES ČAS ČISTA

Preprečite, da bi nabiranje ušesnega masla vplivalo na vaš sluh. V kompletu za čiščenje ušes so vsi pripomočki, ki jih potrebujete za redno ohranjanje čistoče ušes.

IZDELAN IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Kakovostna izdelava kompleta Earsentials zagotavlja, da boste lahko vse pripomočke uporabljali dolgo časa, saj so izdelani iz nerjavečega jekla. Ta material slovi po svoji trpežnosti, enostavnem čiščenju in odpornosti proti rji. Komplet ni le učinkovit pri čiščenju ušes, ampak tudi varen za splošno zdravje.

ZASNOVA ZA NEŽNO ČIŠČENJE

Pripomočki imajo ukrivljeno obliko, ki se prilagaja naravni obliki ušesnega kanala, zaradi česar jih lahko varno uporabljate doma.

PRENOSNA TORBICA

Komplet Earsentials prejmete v torbici za shranjevanje, ki olajša shranjevanje pripomočkov, ko jih ne uporabljate, poleg tega pa vam omogoča, da komplet povsod vzamete s seboj. Tako boste lahko za zdravje ušes poskrbeli vedno in povsod!

Lastnosti:

  • Teža: 30 g
  • Velikost: 7,5 cm–9 cm

 

Paket vključuje:

  • 6x pripomoček za čiščenje ušes
  • Torbica za shranjevanje

 

 

Video in PDF navodila
footer_img1 Komplet za čiščenje ušes Earsentials™
21,99€ 16,99€
Košarica (0)
Skupaj
0
Poštnina ( BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40€ )Brezplačno
Skupaj
0
Zaključek naročila
100 % garancija zadovoljstva Poslanstvo blagovne znamke L'allure™ je ščititi interese svojih strank. Če z nakupom na naši spletni strani niste 100-odstotno zadovoljni, nas o tem takoj obvestite, vse ostalo pa prepustite nam. Pri nas dobite 100 % garancijo zadovoljstva: izdelek, s katerim niste zadovoljni, lahko vrnete v roku 15 dni, brez navedbe razloga za vračilo.
Janez N. 15.01.2021