O lak nalepkah za nohte L‘Allure Kako obstojne so lak nalepke L‘Allure? Lak nalepke za nohte zdržijo do 14 dni. Nanos lahko zaključite z nadlakom po svojem okusu in s tem podaljšate njihovo obstojnost. Ali lahko pod lak nalepkami uporabim podlak? Seveda, celo priporočljivo je, da pred uporabo lak nalepk na nohte nanesete podlak. Ali lahko po nanosu lak nalepk uporabim UV lučko? Pred uporabo UV lučke morate lak nalepke zaščititi z gelom za nohte. Po nanosu nadlaka lahko mirno uporabite UV lučko in s tem v skrbno urejenih nohtih uživate še dlje! Koliko časa traja nanašanje lak nalepk na nohte? Ko nalepke nanašate prvič, boste morda potrebovali več časa kot ob poznejših nanosih, a postopek boste usvojili že po dveh ali treh nanosih! Nanos na vseh 10 nohtov traja manj kot 5 minut. Iz česa so lak nalepke narejene? Material, iz katerega so lak nalepke za nohte narejene, je enak tistemu za izdelavo običajnega laka za nohte, bil je le drugače obdelan. Podrobne sestavine si lahko ogledate v opisu izdelka pri vsakem odtenku posebej. Kaj naj naredim, če v kompletu ne najdem lak nalepk, ki bi ustrezale obliki mojih nohtov? Brez skrbi! Presežek lak nalepk lahko odstrižete. Kako odstranim lak nalepke za nohte? Ko želite lak nalepke odstraniti, jih preprosto obrišite z vatirano blazinico, namočeno v odstranjevalec laka za nohte. Vatirano blazinico pritisnite ob noht in počakajte, da se odstranjevalec nekoliko vpije. Lak nalepka bi morala potem brez težav odstopiti od nohta, vi pa jo boste lahko odstranili z vatirano blazinico, tako kot običajni lak za nohte. PLAČILO IN DOSTAVA: Kakšni so stroški pošiljanja? Za naročila, katerih vrednost presega 40 €, ob plačilu s kreditno kartico ali po predračunu ni dodatnih stroškov pošiljanja. Ne glede na vrednost naročila se ob plačilu po povzetju zaračuna provizija v višini 1,49 €. Za naročila, katerih vrednost je nižja od 40 €, se zaračuna dodaten strošek pošiljanja v višini 4 €. Ali lahko kupljene izdelke vrnem? Seveda! Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko vrnete, mi pa bomo uredili vse potrebno za vračilo kupnine. Katere načine plačila ponujate? Ponujamo vam različne možnosti za varno, hitro in priročno plačilo.
 • Lahko plačate s kreditno kartico (Visa, Mastercard, American Express)
 • Lahko plačate po predračunu
 • Lahko plačate po povzetju
  • Naročeni izdelki so dostavljeni v 2–3 delovnih dneh.
  V kolikšnem času prejmem paket? Naročeni izdelki so dostavljeni v 2–3 delovnih dneh. Katera dostavna služba skrbi za dostavo? Dostavo izvaja naš poslovni partner, GLS. Pred dostavo prejmete obvestilo o predvidenem roku dostave. Ali lahko po oddaji naročila naročilo spremenim ali ga prekličem? Seveda! Pošljite nam e-pošto ali sporočilo na Facebooku ali Instagramu. Naša ekipa je zelo odzivna, z veseljem vam bodo pomagali pri vsem, kar potrebujete.
  Košarica (0)
  Skupaj
  0
  Poštnina ( BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40€ )Brezplačno
  Skupaj
  0
  Zaključek naročila
  100 % garancija zadovoljstva Poslanstvo blagovne znamke L'allure™ je ščititi interese svojih strank. Če z nakupom na naši spletni strani niste 100-odstotno zadovoljni, nas o tem takoj obvestite, vse ostalo pa prepustite nam. Pri nas dobite 100 % garancijo zadovoljstva: izdelek, s katerim niste zadovoljni, lahko vrnete v roku 15 dni, brez navedbe razloga za vračilo.