UV nadlak z mat učinkom L'allure™

Naj vaša manikura traja še dlje! Z uporabo UV nadlaka in naše UV lučke podaljšate obstojnost lak nalepk za nohte. Posebna formula našega nadlaka z enim tankim nanosom pričvrsti lak nalepke za nohte in vaši manikuri doda popoln mat učinek. Naj bodo vaše barve izrazitejše in bolj sijoče!

  28 uporabnikov si ogleduje izdelek
Danes naročiš, v petek 1. 3. dobiš!

17,99

NAJBOLJŠA IZBIRA
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,99 €
- +

L'ALLURE 15 dni 100 % garancija zadovoljstva Več o tem

💟 MNENJA KUPCEV

PODALJŠANA OBSTOJNOST NAŠIH LAK NALEPK ZA NOHTE

Naš posebni UV nadlak omogoča, da nanos lak nalepk za nohte zaključite pod našo UV lučko, s čimer jih pričvrstite in podaljšate njihovo obstojnost – popolna manikura več kot 3 tedne.

 

MAT UČINEK

Ta nadlak bo vašim nalepkam za nohte podaril mat učinek. Z enim samim nanosom tega izjemno gladkega nadlaka svojim najljubšim barvam podarite večjo intenzivnost in večji sijaj.

 

POPOLNA KOMBINACIJA Z L‘ALLURE UV LUČKO

Ta UV nadlak se odlično ujema z našo L‘allure UV lučko.

Za vas smo pripravili tudi prav poseben Starter Kit, ki vsebuje vse, kar doma potrebujete za popolno in dolgo obstojno manikuro kot v salonu

 

 Ana       

"To je eden od najboljših nadlakov, kar sem jih kdaj probala! Hitra dostava in odličen produkt"

 Rebeka      

"Najboljši matiran nadlak ever! Popolnoma sem navdušena! Izgleda zelo profesionalno in čudovito."

Amanda       

"OMG! Nikoli več ne bom uporabila drugih nadlakov! Prisežem, da je ta najboljši! Zelo hitro se suši in mojim nohtom doda ultra mat izgled."

Nika       

"Mega! Nič ne razmišljajte, morate ga imeti! Obožujem ga!"

Julija      

"Ko sem že mislila, da me nič več ne more presenetiti, sem naletela na najboljši lak na svetu! Brez besed. Moji nohti se zelo hitro lomijo, ta gel pa uporabljam za hitro popravilo... zdaj lahko popolno manikuro čisto preprosto naredim kar doma."

Video in PDF navodila
footer_img1 UV nadlak z mat učinkom L'allure™
17,99€
Košarica (0)
Skupaj
0
Poštnina ( BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 40€ )Brezplačno
Skupaj
0
Zaključek naročila
100 % garancija zadovoljstva Poslanstvo blagovne znamke L'allure™ je ščititi interese svojih strank. Če z nakupom na naši spletni strani niste 100-odstotno zadovoljni, nas o tem takoj obvestite, vse ostalo pa prepustite nam. Pri nas dobite 100 % garancijo zadovoljstva: izdelek, s katerim niste zadovoljni, lahko vrnete v roku 15 dni, brez navedbe razloga za vračilo.
Janez N. 15.01.2021